What's new
RevTeam.Re - Reverse Engineering Team

Welcome Guest! Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox! Register and wait for our approve!

Internet Download Manager(v6.42 build 27) (Çilek_End)_by_luger

mned

New member
Reaction score
1
Tamam üstadım evde win 11 kurulu akşam dener yazarım inşallah.

" denedim üstad bir sıkıntı yok fake mesajı filan çıkmıyor."

Last edited:

XithyL

New member
Reaction score
3
yeni sürüm 6.42.7 crack artık çalışıyor.. bunu göster....
idm.png

Meta

Moderator
Staff member
Reaction score
496
Çilek patch artık çalışmıyor, IDM yine önlem almışa benziyor, var mıdır bir çözümü @luger 😅

luger

Well-known member
Reaction score
12,831
@XithyL Çilek v1.4 build 15 versiyonu ile böyle bir sorun olmamalı? Doğru versiyon mu kullanıyorsunuz?
@Ediz Benim pc'de çalışıyor, nasıl bir sorun ile karşılaşıyorsunuz? 😬 Çileğin en yeni versiyonunda bir bildirim gelmedi şu ana kadar:rolleyes:

Çileğin güncelleme tuşu tekrar çalışır hale getirildi, tuşa basıp güncelleme yapmayı denemek isteyen denesin :)

Last edited:

rA9

Administrator
Staff member
Reaction score
1,751
Please, Log in to view quote content!
Ben de sorunla karşılaşıyorum. Ekran lisans aktifleştirme ekranı geliyor ancak ben çilekten key oluşturup aktive edince uyarı vermeden kabul ediyor. Birkaç gün sonra tekrarlıyor. Lisan penceresinde yanlış hatırlamıyorsam 15 gündür aktive edilmeden kullanılmış tarzında bir şeyler çıkıyor. Tekrar yaşarsam konuya eklerim.

Kullandığım idm 6.14 patch 7
Çileğin son sürümüyle crackliyorum.

Güncelleme: Aşağıdaki ekran geliyor, kayıt yapmazsam bir sonraki aşamadaki diğer görseldeki hatayı veriyor.

Screenshot 2024-04-18 110829.png

Screenshot 2024-04-18 110818.png

Last edited:

luger

Well-known member
Reaction score
12,831
@rA9 Hmm. bunu çok seyrek gördüm.. Sorunun sebebi regedit kayıtlarında "HKEY_CURRENT_USER\Software\DownloadManager" bu bölüme lisans anahtarı girilmesinden kaynaklandığını düşünüyorum.. Çilekten key oluşturup, kayıt edersek tamda bu bölgeye kayıt ediyor ama bu sanıyorum ki "15 gün hatasına sebeb oluyor ve tekrarlaması gibi durumlara"..
Tüm regediti idm'den temizleyip, temiz kurulum ile sorunun ortadan kalkması lazım..
Bu konuda yeterli veri topladığımda, konunun iyice çözümleniceğine düşünüyorum..

Tüm regediti, Idm kalıntılarından temizleyin ve temiz kurulum ile tekrar çilek ile lisanslayın.. Sorun ortadan kalkmalı ve 1-2 gün arayla tekrarlanmamalı.. Tekrarlanıyorsa, sisteminiz win 11, win 10 mu acaba? O sistemlerde yeterli test yapmadım, win 7'de yapıyorum tüm testleri :)

• Like
Reactions: rA9

rA9

Administrator
Staff member
Reaction score
1,751
Zaten lisansı yenilediğimde 1-2 gün gelmiyor. Ondan sonra geliyor. Win11 sistemde test ediyorum. Regedit'i temizleyip tekrar temiz bir kurulumla lisanslayacağım.

luger

Well-known member
Reaction score
12,831
Hmm, sorunu araştırıyorum, bir benzerinin bende oluşmasını bekliyorum.. Win 11 ve win 10 sistemlerde çok seyrak olarak görüldüğü bilgisi var.. Ama yaygın değil..
Temiz kurulum ile deneyin, regeditte hiç kalıntı kalmasın ve tekrar çilek ile lisanslayın.. Sonra 1,2,7 gün bekleyin bakalım, sorun tekrarlanıcak mı:unsure:

Birde bu hatayı araştırabilmem için, bu hatanın tekrarlandığı pc'nin, o andaki regedit yedeğini bana iletirseniz analiz etme fırsatı açısından çok iyi olur :)

Last edited:
  • Like
Reactions: rA9

rA9

Administrator
Staff member
Reaction score
1,751
Bilgisayarı sıfırlayıp en son sürümü kurdum geçtiğimiz günlerde, birkaç gündür sorun yaşamıyorum. Bir program muhtemelen regedit kayıtlarını siliyor ondan kaynaklanıyor.

luger

Well-known member
Reaction score
12,831
@Meta Yeni Çileği konuya ekledim, tekrar deneyin bakalım hocam, sorun çözülmüş olmalı diye umuyorum :)
@rA9 IDM geliştiricileri bir gıcıklık yapalım demişler, sorun oradan kaynaklanıyor.. Ama şu an Çilekte ekstra geliştirme yaptım, sorun çözülmüş olmalı ama adamlar sürekli yeni sürüm çıkarıyor, rahat durmuyorlar.. Yeni koruma ekleyip duruyorlar, taktılar kafayı bize :)
IDM v6.41 build 14 ve Çilek v1.4 build 16 konuya eklendi :)