Welcome Guest! Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox! Register and wait for our approve!
Inl tryPlease, Log in to view quote content!
Ben de sorunla karşılaşıyorum. Ekran lisans aktifleştirme ekranı geliyor ancak ben çilekten key oluşturup aktive edince uyarı vermeden kabul ediyor. Birkaç gün sonra tekrarlıyor. Lisan penceresinde yanlış hatırlamıyorsam 15 gündür aktive edilmeden kullanılmış tarzında bir şeyler çıkıyor. Tekrar yaşarsam konuya eklerim.Please, Log in to view quote content!

Zaten lisansı yenilediğimde 1-2 gün gelmiyor. Ondan sonra geliyor. Win11 sistemde test ediyorum. Regedit'i temizleyip tekrar temiz bir kurulumla lisanslayacağım.Please, Log in to view quote content!
Hmm, sorunu araştırıyorum, bir benzerinin bende oluşmasını bekliyorum.. Win 11 ve win 10 sistemlerde çok seyrak olarak görüldüğü bilgisi var.. Ama yaygın değil..Please, Log in to view quote content!
Bilgisayarı sıfırlayıp en son sürümü kurdum geçtiğimiz günlerde, birkaç gündür sorun yaşamıyorum. Bir program muhtemelen regedit kayıtlarını siliyor ondan kaynaklanıyor.Please, Log in to view quote content!
Ellerine sağlık, bi güncelleme atayım o zamanPlease, Log in to view quote content!
Ellerine sağlık, sorunsuzca çalışıyorPlease, Log in to view quote content!