What's new
RevTeam.Re - Reverse Engineering Team

Welcome Guest! Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox! Register and wait for our approve!

Internet Download Manager(v6.42 build 27) (Çilek_End)_by_luger

EnriquE.*

Member
Reaction score
40
Öncelikle emeklerine sağlık @luger uzun zamandır güncellemiyordum ben IDM yi bugün senin araçla güncelledim sıkıntısız çalışıyordu. Sonra pc yeniden başlattım IDM simgesi Sağ en alt köşeden kayboldu önemsemedim sonra büyük çaplı bir dosya indiriyordum baktım hata veriyor linki eklemiyor programa ve program kapanıyor sence sorun neden kaynaklı hata ekranına ait bir görsel paylaştım

p9lr0ji.jpg

luger

Well-known member
Reaction score
12,831
Please, Log in to view quote content!
Windows sisteminin versiyonu kaç? Özelden yazabilirsin. Hangi tarayıcıyı kullanıyorsan, idm eklentisini kontrol et. İdm programının kendisini kontrol et. Ana program kapanıyorsa tabiki hata vericektir veya eklenti sağlıklı çalışmıyorsa yine hata vericektir. Çilek aracının şu an bilinen bir sorunu yok. İdm'de bozulma yapmıyor olması gerek. İdm'yi özel bir silme programıyla tüm kalıntılarını, reg kayıtlarını sildirip ve tarayıcılardan eklentilerinin kaldırıldığına emin olup, tekrar yükle gerekirse. Bir de idm'yi çalışma esnasında defender filan bir anti'nin engel olup kapatmadığına emin ol. Senin hata, daha çok, idm çalışamıyor gibi birşey. İdm'nin sağlıklı çalıştığına emin olursan düzelicektir diye düşünüyorum :)

Last edited:

EnriquE.*

Member
Reaction score
40
Emeklerine sağlık, Her sürümde güncelliyorsun MAŞALLAH. İnşallah daha önce bu programla uğraşanlar gibi senide sürekli güncellenmesi bıktırmaz.