What's new
RevTeam.Re - Reverse Engineering Team

Welcome Guest! Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox! Register and wait for our approve!

Canceled e-Kilit - Akıllı Tahta Kilit Programı

Canceled Request

rA9

Administrator
Staff member
Reaction score
1,743
Türk yazılımlarına dair crack isteği açılması yasaklanmıştır!

I

iyeka786

Guest
Please, Log in to view quote content!
ben bunu doğru bulmuyorum. veya bunda eğitim için olan yazılımlar hariç tutulmalı. bu bir kilit uygulaması tamam ben ücretsiz kilit uygulaması buldum. çok özellikli değil Lakin her okulun bunu ödeyecek parası mı var ? bu olmayınca çocuklar tahtalarda uygunsuz şeyler açabiliyorlar okulun varolma amacının tamamen tersine içeriklere ulaşabiliyorlar. bir diğer husus ise maalesef milli eğitim bakanlığı akıllı kilit ders programı gibi programları kendisi yapıp yayınlamadı. daha ek ders programını yeni yapmaya başladı mebbise entegre şekilde. bu yüzden milyonlarca lira her yıl bu tarz programlara gidiyor. sırf ders programı hazırlama programına milyonlarca lira gidiyordur ekilite vesaire. online özelliklerin olmadığı bir program şeklinde bile olsa çok yararı olur.

bu yüzden okullarda kullanıcak uygulamalarda böyle bir kısıtlama olmamalı.

ReverserCe

Well-known member
Reaction score
589
Please, Log in to view quote content!
:)
Sıkıntıya düşenler sizler değil bizleriz. Bizlere böyle bir seçenek bırakmıyorlar üzgünüz. Yazılımcı ile iletişime geçip bir yardım isteyebilirsiniz.